Mindre fly til Røros

Coast Air ønsker å bytte flytype på ruten mellom Røros og Oslo.

Publisert 07.06.2007 kl 14:41 Oppdatert 07.06.2007 kl 14:42

Tips en venn på e-post:


...
Coast Air ønsker å bruke en slik Jetstream-maskin til og fra Røros i sommer. Foto: Nils Martin Tidemann

Coast Air vil fly mellom Oslo og Røros med sin minste flytype i juli måned.

I et brev til Røros kommune ber de om synspunkter på at det settes inn en 19-seters maskin i perioden 2. juli til og med 5. august.

- Vi mener vi kan ta unna den forventede trafikken med en mindre maskin i denne korte perioden. Ruten hadde i fjor sommer et snitt på 12 passasjerer, skriver Coast Air i brevet til kommunen.

På forsiden nå


Orkelbogen kjøper seg inn i Femundløpet

Orkelbogen friluftsenter ble i vår presentert som nytt villmarkssjekkpunkt i Femundløpet. Friluftsenteret med Steinar Munkhaugen i spissen har nå gått inn på eiersiden av Femundløpet AS.

...

Får full støtte til leiligheter

Formannskapet i Tynset gitt Vegard Torud full støtte til leiligheter på tre etasjer i hele bygget som i sin tid var lokaler for Felleskjøpet og slakteriet. Det er Jernbaneverket som er utfordringen i saken.

...

Kommunen tar grep på Steia

Alvdal kommune tar grep og styring på Steia, og kjører nå en uavhengig gjennomgang. Arbeidet med skyss-stasjonen har ikke gått på skinner, og maskinene står.

...

Siv Jensen: - Det blir arkiv på Tynset

Berit Nordseth Moen forteller at finansminister Siv Jensen ga klar beskjed om at det blir arkiv på Tynset under et møte mellom representanter fra Høyre og Fremskrittspartiet i Hedmark og finansministeren fredag.