Det spirer og gror virkelig godt blant unge dansere i Tynset. Nærmere 100 kulturskoleelever i alderen fem – til 19 år viste fram mye av det de har lært i høstsemesteret, og det var rett og slett fantastisk. En fullsatt storsal «tok av» gang etter gang i løpet av den en time korte forestillingen. Det var glemt at det var tjue blå ute, for denne forestillingen varmet.

Og da avslutningsnummeret nærmet seg slutten, la danserne inn en pause. Da var det nemlig tid for ordfører Merete Myhre Moen som skulle dele ut kommunens Talenstipend, som i år gikk til Muhamed Sesay.

Derfor fikk han Muhamed Sesay talentstipendet:

En enstemmig jury innstiller på at Muhamed Sesay tildeles Tynset kommunes talentstipend 2022 på 20.000 kroner. Juryen la i vurderingen særskilt vekt på hvem som per nå vil ha mest nytte av stipendet, hvem vi mener utstråler mest lidenskap for sin framtidsdrøm, og vi så også til slutt på hvilke sjangre som har mottatt stipendet tidligere. Muhamed har fortsatt igjen noen år på videregående, men har gjort seg gode erfaringer og dannet seg et solid kontaktnett etter deltakelsen i NRK-serien VGS. Dette, sammen med hans talent gir store muligheter for framtiden.

Talentstipendet kan gi Muhamed oppmuntring, anerkjennelse og økonomisk støtte som gir konkret drahjelp på veien mot målet.

I høst kommer Muhamed (17) på TV-skjermen: – Måtte spørre meg selv om det var ekte

Juryen besto av Ellen Beate Lie, biblioteksjef, Siri Beate Fossum, vikarierende kultursjef, Ingvild Jensen, daglig leder Teater i Fjellregionen, Mali Hauen, kulturskolerektor, Connie Leet, danselærer kulturskolen og Ewa Rugsveen, bildekunstlærer kulturskolen.

Etter utdelingen av stipendet fikk elevene med seg hele salen på avslutningen av Bli-Me-dansen!

Her følger bilder fra kveldens forestilling: