Er du i gang med forberedelsene til 17. mai og stryker skjorter eller lager mat, vasker bil eller øver på marsjer? Send oss bilder så vi kan lage en stemningsrapport fra kvelden.

I morgen, sjølveste 17. mai skal vi i Retten følge en trebarnsfamilie og deres gjøren og laden utover fra 17. mai-morgenen. Følg oss på retten.no !

I tillegg ønsker vi å dele bilder fra alle dere med alle rettens lesere.

Enten du feirer nasjonaldagen på ski eller i sofaen, eller er ute og går i 17. maitog? Deltar i kor eller korps, eller tar du imot lam i et sauefjøs? 17. mai kan være så mangt. Vi ønsker oss bilder fra grender, bygder og by. Kanskje noen er i utlandet? Eller kanskje du er en av mange som gjerne tilbringer dagen utendørs til fjells eller i skogen?

Send oss bilder !

Du kan dele med Retten på vår Facebook, eller sende MMS til redaktør Guri Jortveit tlf. 906 62 117.

Om du vil sende e-post så send til [email protected]

Skriv hvor bildet er tatt, og gjerne hvem vi ser på bildet dersom det er folk med!! Vi trekker ut fem av dere som sender oss bilder som får noen flax-lodd hver.

Tonje Hovensjø Løkken, Tore Hilmarsen og undertegnede tar imot bildene, og skal få dem ut på retten.no. Vaktsjefene Inge Morten Smedås og Arne Ingar Bækken får med noen i papiravisa fredag.

Tusen takk, og ha en riktig fin oppkjøring til morgendagens 17. mai :)

Beste helsing oss i Arbeidets Rett