I uke 12 kommer The Oslo Company til Røros for å spille inn en ny TV-serie, og da trenger de hjelp fra befolkningen. De har behov for så mange som 200 mennesker som kan skape liv i gatene.

– Vi søker etter statister i alle aldre fra tirsdag 19. mars til fredag 22. mars, og du kan være med flere dager om du ønsker det. Det dreier seg om å gå i gatene og inn/ut av butikker i julegata, blant annet, skriver statistcaser Lykke Birkeland Hagen i produksjonsselskapet i en pressemelding.

Antrekk skal være helt vanlige klær som du ville hatt på deg i dag. Og det er ikke bare på dagtid når folk er på jobb eller skole filming vil foregå.

– Meld deg på alene eller få med deg en venn, gjerne hele fotballaget om du vil. Større grupper som skoleklasser, band, kor, lag, speidergrupper og lignende oppfordres til å tjene noen kroner til klubbkassa, sier Hagen.

– For å melde interesse ber vi om at du sender en e-post til [email protected] Der må det stå fullt navn, e-postadresse, telefonnummer, alder, et oppdatert bilde av deg selv samt hvilke dager du ønsker å være med, opplyser Hagen.

Aktuelle kandidater vil bli kontaktet.