Gå til sidens hovedinnhold

25 år med musikk, dans og drama: Feiret med forestillingen "Langt nord i skogen"

Som en del av jubileumsfeiringen, satt musikk-, dans- og dramalinja ved Nord-Østerdal videregående skole opp forestillingen "Langt nord i skogen"

- Vi ønsket å invitere barneskolene i regionen til samarbeid, og en henvendelse om å være med på forestillingen «Langt nord i skogen» ble sendt ut til alle barneskolene. Tylldalen skole takket ja, sier skolen i en pressemelding.

På grunn av smittevernet måtte planene endres noe, noen arrangement ble avlyst, men arbeidet med forestillingen gikk som planlagt.

- Vi hadde en lukket forestilling for familie og venner fredag 19. februar, og en skoleforestilling for fjerde trinn på Tynset barneskole dagen før.

Fra NØVGS var det Vg1-klassen som deltok, og forestillingen ble satt opp i Tronsalen.

«Langt nord i skogen» er en forestilling inspirert av norsk folkediktning, med rim, regler og folkeviser. Her møtte publikum blant annet Olav, Kari, Mass og Lasse, og hele ni kjerringer med staven. Idé og manus var av avdelingsleder Bjørn Eidsvåg og dramalærer Dagne Olsberg, og sanginnstudering av Guro Hjemli Evensen.

- For oss på videregående har det vært spennende og inspirerende å få besøk av elever fra Tylldalen skole. Det har gitt oss en skikkelig «boost»!

Kommentarer til denne saken