Kvikk 65-åring

Hoffnarrene i eventyret.

Hoffnarrene i eventyret. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Kvikk 4H er 65 år og har feiret høstfest.

DEL

Kvikk 4H – 65 år! Sist lørdag kunne gjengen i Kvikk 4H invitere til høstfest i Basheim på Strømmen. Dette er i Kvikk 4H sitt 65 år!

Klubben har holdt det gående i alle år siden 1951 uten opphold – det er sterkt!

Har din 4H-klubb hatt høstfest? Send inn tekst og bilder til Arbeidets Rett. (Sak og bilde blir publisert på Retten.no og i papiravisa)

Vel 100 oppmøtte fekk se mange flotte utstillinger fra de 25 medlemmene i Kvikk 4H. Det var mange ulike prosjekter som ble stilt ut, deriblant fotball, baking, kosedyr og mere til.

Det var god underholdning på scenen, alt planlagt, skrevet og utført av 4H-erne sjøl.

Dagens eventyrfortelling var «Per, Pål og Espen Askeladd og de gode danserne». Etter en god pause med biteti og kaffe og kaker ble det utdelt velfortjente merker til medlemmene.

I jubileumsåret har følgende vært med i styret: Ane Tronsmoen (leder), Eirin Reppe og Emilie Haugrud (nestledere), Andrine Korsane Oddlien (kasserer), Oline Alander (sekretær), og Ingrid Reppe, Magnus T. Hoel, Marius Tronsmoen og Ane K. Oddlien (styremedlemmer).

A-rådgiver har vært Kjell Ove Tronsmoen.

Mangfold av prosjekter i 4H  Les om: Forrige helg da Viken 4H på Glåmos og Freidig 4H på Os hadde høstfest, og da fjorårets plakettvinnere i Hedmark fikk plaketten for sin innsats i 4H

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken