90 spillere i den 21. Ålentreffen

Sikter: Den minste feil kan ødelegge alt. FOTO: Per Magne Moan

Sikter: Den minste feil kan ødelegge alt. FOTO: Per Magne Moan

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

I helga har den 21. Ålentreffen blitt arrangert. Dette er en årlig bocciaturnering som Ålen Helsesportslag står bak.

DEL

30 lag med tre spillere på hvert lag har i tillegg til lagledere, bussjåfører, vaffelstekere, kaffekokere og andre frivillige vært i aksjon i Kiempen i Hovet - Og lag fra store deler av landet har vært i Ålen i helga.

Leder i Ålen Helsesportslag Anne Aarmo Engan er fornøyd med arrangementet og sier at det aller meste har gått fint. Hun har vært med i helsesportslaget i over 20 år og sier at hun synes det er koselig å treffe igjen kjente på stevner.

Det unike med boccia er at funksjonsfriske og folk med ulike funksjonshemninger i alle aldre kan konkurrere på samme nivå. Det konkurreres i ulike klasser og spillere fra arrangørklubben har flere norgesmesterskap og gode prestasjoner i Nordiske mesterskap på merittlista.

Aarmo Engan sier at laget sliter litt med rekrutteringa og at det er plass til flere spillere i laget, som i dag har spillere fra Tynset og Røros i tillegg til Holtålen.

– Om noen er nysgjerrige på hva vi holder på med eller har lyst til å forsøke å spille så er det bare å komme på en treningskveld etter ferien. Vi trener i Hovet på torsdager fra klokken 19.30 og utover kvelden og vi er igang igjen ved skolestart i august, sier hun og understreker at dette er en billig sport å holde på med da helsesportslaget dekker alt nødvendig utstyr.

Artikkeltags