Aldri har behovet for informasjon vært større enn det er nå. Av den grunn gjør Amedia – som eier Arbeidets Rett og 73 lokalaviser i hele landet – grep. Dette vil være tilgjengelig til utgangen av april.

Direktør for forbrukermarked i Amedia, Haakon Johansen forklarer:

– Unntakstilstanden som er oppstått som følge av korona-pandemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte. Derfor vil nå 493.000 abonnenter på Amedias dagsaviser og største fådagersaviser bli tilbudt fri digital tilgang til alle Amedias aviser og nettsteder. Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april måned for disse abonnentene. Med dette offensive grepet vil avisene hjelpe folk å forstå hvordan korona-situasjonen påvirker dem og deres nærmiljø, men også hvordan det påvirker familie og venner og folk de bryr seg om i andre deler av landet.

Dette betyr at du som Arbeidets Rett-abonnent kan lese alle plussartikler og alt innhold i aviser som for eksempel Nidaros, Nordlys, iFinnmark, Rana Blad, Avisa Nordland og Helgelendingen i nord, men også avisene i øst og vest, og sør i landet som Nettavisen, Romerikes Blad, Bergensavisen, Drammens Tidende og Fredriksstad Blad.

Ansvarlig redaktør i Arbeidets Rett, Guri Jortveit, er glad for at Retten og Amedia nå tilbyr alle abonnentene tilgang til Amedias aviser for en periode.

- Vi merker stor pågang fra leserne våre og behovet for informasjon er stort. Spredningen av koronaviruset får konsekvenser for hele landet vårt, og folk fra Fjellregionen som bor andre steder vil kanskje følge med oss her, mens andre folk med kjennskap til regionen får mulighet til å prøve Retten dersom de ikke er abonnenter fra før. Vi i Retten er stolte og glade over at Amedia nå er med på å gjøre landet vårt litt mindre i den spesielle situasjonen vi står i.

- Dette er en kjempemulighet for alle våre abonnenter til å bli kjent med alle de store og små avisene vi har i Amedia. Fra før bruker vi Retten artikler fra de andre avisene under vignetten "Landet rundt" på retten.no, men nå kan abonnentene sjøl velge hva de vil lese fra aviser landet rundt, sier Jortveit.

Her kan du se alle avisene du vil få tilgang til. Velg deg en avis og du er i gang!