Alvdal IL må permittere ansatte

Styret i Alvdal idrettslag permitterer ansatte fra den 11. mai.

DEL

Effektene av koronaviruset har til tross for hardt arbeid fra alle hold i idrettslaget medført stor svikt i aktivitet og omsetning for særlig fotballgruppa. Styret har løpende vurdert situasjonen de siste ukene og gjennomført risikovurdering i slutten av april. Bekymringen rundt prognoserte tap og underskudd for 2020, og dermed likviditeten, har sammen med hensyntakelse av dyktige ansatte og risiko for å miste framdrift på vegne av våre flotte medlemmer og aktiviteter, vært gjenstand for betydelige overveielser, meddeler styret i Alvdal IL på sin Facebook-side.

Konklusjonen ble at driftsoperatør og daglig leder permitteres i henholdsvis 100 prosent og 50 prosent av sine stillinger inntil videre.

- Grunnet oppsigelse i vinter står dessuten renholdsstillingen i vakanse inntil videre, melder styret.

På Facebooksiden takker styret sine profesjonelle og dyktige ansatte for oppfølging og tett dialog underveis, og ser fram mot lysere tider.

- Styret er av den oppfatning at Alvdal IL vil komme styrket ut av prøvelsene vi står overfor; vi står sammen innad i laget med ansatte, styre og medlemmer båret fram av stor støtte i kommunen, lokalsamfunnet og våre flotte sponsorer, skriver styret, som avslutter: - og i morgen (13. mai) samles vi til fellesdugnad på Steimoegga fra kl 18- takk alle!

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags