Fullpakket program til årets Mandelpotetfestival

POTETSKRELLERE: Mandelpotetdyrkerlaget i konkurranse med Tylldalen idrettslag. alle Foto: Runhild Dammen

POTETSKRELLERE: Mandelpotetdyrkerlaget i konkurranse med Tylldalen idrettslag. alle Foto: Runhild Dammen

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Norsk Mandelpotetfestival i Alvdal 19-22 september.

DEL

Etter fjorårets 20 års jubileum vil vi igjen presentere en festivalhelg fullspekket av opplevelser, underholdning og en storslagen markedsdag på Storsteigen Videregående skoles gårdstun lørdag.

I skrivende stund har vi allerede 55 påmeldte stands. Av erfaring renner det på med påmeldinger den siste uka! Arrangementskomiteen sammen med potetdyrkerne har i år som tidligere år operabonden Arne Eggen som programleder lørdagen på Storsteigen. I år vil han få hjelp av alvdølen og radiokjendis Martin Holmen.

Programmet for helga ligger vedlagt. Programbladet er på vei i postkassa i disse dager!

I år starter feiringen av mandelpoteta allerede torsdag 19. september med Fjellhub, en fagdag for gründere og næringsliv på Søberg gård. Her kan man blant annet treffe representanter fra Chefs Dinner som er blant Norges største ildsjeler for lokal mat og drikke.

Fredag holder butikkene på Steia langåpent. Det arrangeres motbakkeløp, avduking av infotavle om taubaneminne, Ganespa på Søberg gård i regi av Chefs Dinner, operapub på Aukrustsenteret og sist men ikke minst potetpub med quiz på Huldra.

På markedsdagen lørdag er det som alltid liv å røre i både salgsbodene og fra scena. Vi åpner underholdningen med Alvdal/Tynset Janitsjar og følger på med både Alvdal Spellmannslag og Anne Nørdsti. Det holdes værlamkåring, sauskurs med mandelpotet og lesestund for barn. Samt mange andre aktiviteter for både store og små. Høydepunktet er det årlige NM´et i mandelpotetskrelling.

Lørdagen avsluttes med en heidundrende oktoberfest i Fjellregionens Ridehall med mange artister.

Har man mer igjen å gi søndag kan man ta en høsttur til Almmannstua .

Dette blir en festhelg med program for både store og små. Vi håper på rekordbesøk på både markedsdagen lørdag og de andre arrangementene gjennom helga.

Velkommen til Norsk Mandelpotetfestival!


Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken