Turngruppa i Alvdal IL fikk utstyr for 190.000 kroner

JUBLENDE FORNØYD:  Unger i turngruppa til Alvdal IL og trenere/styrerepresentanter. Bak fra venstre: Geir Ove Lohne Tronsmoen, Audun Berget, Trine Vardenær Tharaldsteen, Cathrine Skaret Røsten, Grete Tveråen og Liv Marie Nyrønning. I midten:  Ida Tveråen (i ringene) og  Oda Dølplass Morønning.

JUBLENDE FORNØYD: Unger i turngruppa til Alvdal IL og trenere/styrerepresentanter. Bak fra venstre: Geir Ove Lohne Tronsmoen, Audun Berget, Trine Vardenær Tharaldsteen, Cathrine Skaret Røsten, Grete Tveråen og Liv Marie Nyrønning. I midten: Ida Tveråen (i ringene) og Oda Dølplass Morønning. Foto:

– En helt utrolig gave som passer glimrende når vi flytter inn i den flunkende nye flerbrukshallen vår til høsten.

DEL

Det sier avtroppende leder Goro Vardenær Heggset i Alvdal IL`s turngruppe.

Gladmelding

Denne uka fikk de følgende hilsen fra generalsekretær Øistein Leren i Norges Gymnastikk- og Turnforbund.

– Gratulerer med tildeling av utstyrspakke fra NGTF og Sparebankstiftelsen DNB. Det er en stor glede å sende dere det tildelingsbrevet som beviser at dere er en av de 24 heldige klubbene blant 180 søkere som er trukket ut til å motta en apparatpakke til en verdi av cirka 190.000 kroner!

Norges Gymnastikk- og Turnforbund mottok før jul en gavepakke på 5 millioner kroner fra Sparebankstiftelsen DnB. Midlene var øremerket utstyrspakker.

Overveldende

– Bidraget kommer svært passende i forhold til nyhallen. Med det vi har fra før av utstyr vil vi kunne kjøre flere partier samtidig, og oppnå en langt større variasjon i øvelsene, fortsetter Vardenær Heggset. Sammen med styret og trenerstaben er hun helt overveldet over gaven.

– En flott belønning, først og fremst til ungene. Samtidig kjennes det som en utrolig god anerkjennelse fra gymnastikk- og turnforbundet til alle som har stått på i de første årene med turntilbudet i Alvdal IL, sier hele turngjengen. Vardenær Heggset vil også rette en stor takk for mye nyttig dialog og råd fra forbundets kretsleder Johanna Brandsegg, samt kretskonsulent Toril Nordseth i Hedmark.

Eneste i Hedmark

Alvdal IL er den eneste klubben i Hedmark som ble trukket ut som vinner i denne omgang.

Den ferske turngruppa har de siste årene aktivisert rundt halvparten av barneskolebarna i bygda, samt at knøtteturntilbudet for de eldste i barnehagealder også har fungert godt. Ved siste årsskifte hadde gruppa 130 aktive barn med på treningene.

– Oppslutningen har vært enormt god, og nå har vi også fått med flere instruktører på kurs. Dermed kan vi forhåpentligvis etter hvert få på plass et tilbud også for de litt eldre ungene når nyhallen står ferdig, sier Vardenær Heggset.

Artikkeltags