Liene, Haaken og Thomas sikter mot NM i ambulansefag

Klare for å konkurrere: Haaken Fjellberg Danielsen, Thomas Johnsrød og LIene Draveniece skal representere Nord Hedmark under regionesterskapet i ambulansefag på fredag.

Klare for å konkurrere: Haaken Fjellberg Danielsen, Thomas Johnsrød og LIene Draveniece skal representere Nord Hedmark under regionesterskapet i ambulansefag på fredag. Foto:

Fredag arrangerer Sykehuset Innlandet regionmesterskap i ambulansefag. Liene Draveniece, Haaken Fjellberg Danielsen og Thomas Johnsrød skal representere Nord Hedmark ambulanseregion.

DEL

– Vi skal vise at vi kan gjøre jobben vår skikkelig, sier Fjellberg Danielsen.

Regionmesterskapet arrangeres på Lillehammer, og vinneren får plass i NM senere i år. Den nasjonale konkurransen arrangeres av interesseorganisasjonen for ambulansetjenesten, EMS Norway.

– Jeg tror dette er andre gang dette arrangeres. For oss blir den første gang vi er med sier Draveniece som gleder seg til konkurransen.

– Vi ønsker jo å gjøre det bra, og uansett så regner vi med å treffe mange andre hyggelige ambulansemedarbeidere og å få et faglig utbytte av deltakelsen. Det er også viktig.

– Jeg har et konkurransegen i kroppen etter å ha spilt fotball så det er viktig å prestere bra ja, smiler Fjellberg Danielsen.

Han er til daglig stasjonert ved ambulansetjenesten i Folldal, mens de to andre holder til på Tynset.

– Jeg har vært lærling og jobbet da litt på flere steder i regionen, men er i dag vikar i ambulansetjenesten i Innlandet, region Nord Hedmark, og stasjonært på Tynset, sier Johnsrød.

Region Nord Hedmark består av ambulansetjenestene på stedene Koppang, Rendalen, Folldal og Tynset. De tre som skal representere Nord Hedmark har faktisk aldri jobbet sammen tidligere.

– Liene og Thomas har vært ute på et oppdrag sammen, men vi har aldri vært sammen ute på jobb alle tre, sier Fjellberg Danielsen.

– Hva skal dere konkurrere i når dere kommer til Lillehammer?

– Vi skal løse oppgaver som vi kan komme ut for i jobben. Fiktive oppdrag. Utover det så vet vi ikke så mye mer enn at vi skal komme helt klare for oppdrag klokka halv ni fredag morgen. Da får vi se hva som skjer.

Det er fem lag fra de forskjellige ambulanseregionene i Sykehuset Innlandet som skal konkurrere om en plass i NM.

– Vi regner med at det er detaljene som kommer til å skille her. Vi gleder oss iallfall, avslutter Draveniece.Artikkeltags