- Bakrus slipper sin nye plate «Lover Ingenting» på det anerkjente plateselskapet Indie Recordings 15. oktober. De to første konsertene på bandets releaseturné blir selvfølgelig på Ungdommens Hus Røros. Vi gleder oss til plateslipp fredag 15. oktober og lørdag 16. oktober, skriver Ove Testad, leder i Ungdommens Hus Røros i en pressemelding.

Testad opplyser videre:

- Vi ønsker ung som voksen velkommen innom «klubben» denne helga for å oppleve våre rockehelter i storform. Stas er det også at vi kan fylle konsertsalen igjen med et stående publikum. Rett og slett god rockestemning blir det av slikt, det er bare å glede seg!

Han mener Bakrus er uten tvil et av de mest energiske og solide livebandene der ute. Rask og frustrert pønk, med passivaggressiv lyrikk, som brytes opp av roligere partier av mykere melodier om hårsåre tema.

Plata «Lover Ingenting» er et manifest om det å ikke strekke til. Om å bli fortalt at man kan gjøre det bedre, men ikke hvordan. Om å kjenne på at ikke alt er som det skal samtidig som man konstant jobber med å overbevise alle andre, og kanskje mest seg selv, om at alt er bra.

Plata er innspilt i Sørgården Studio med Per Borten (Spidergawd) som produsent.

Bakrus består av:

Jonas Jansen Ramsfjell – Vokal og gitar

Steffen Lilleevjen – Gitar

Vegard Moan Viken – Bass

Odd Ragnar Bukkvoll – Trommer

Konserten er gratis for alle under 18 år. Voksenbilletter kan kjøpes.