Ttrafo og Tynset kulturskole inviterer til kreative vintersprell

KULTURSPELL I VINTERFERIEN: Ttrafo-leder Betine Fiskaa Johannessen forteller at elever fra første til sjuende klasse kan melde seg på kreative vintersprell i kulturhuset på Tynset.

KULTURSPELL I VINTERFERIEN: Ttrafo-leder Betine Fiskaa Johannessen forteller at elever fra første til sjuende klasse kan melde seg på kreative vintersprell i kulturhuset på Tynset. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Barneskoleelever som skal være hjemme i vinterferien, behøver ikke kjede seg på Tynset.

DEL

Teater i Fjellregionen (Ttrafo) og Tynset kulturskole inviterer barne fra første til sjuende klasse til aktive dager i kulturhuset på Tynset i vinterferien.

– Det er mulig å velge mellom forskjellige kreative aktiviteter, skriver Ttrafos daglige leder Betine Fiskaa Johannessen i en pressemelding. Johannessen er teaterpedagog, og skal lede teaterdelen.

Siri Beate Fossum, som er Ttrafo-konsulent, musikalartist og musikkpedagog er ansvarlig for delen som handler om sang og rytme, mens danselærer Astrid Gullstad fra kulturskolen skal instruere danserne. Kunstbiten er det Kjell Akeren som tar seg av. Han er scenograf i Ttrafo, og kunstner.

Arrangørene opplyser at det blir fellesaktiviteter og aktiviteter i små grupper. Deltakerne skal bli kjent med hverandre, og spise lunsj sammen. Ut har de også tenkt seg, og kanskje skape noe spennende i snøen.

De kreative vintersprellene foregår i tre dager fra mandag 19. februar til onsdag 21. februar. De som ønsker å være med, kan melde seg på via nettsiden til Ttrafo.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags