Bli med og lag Rettens 17. mai-sending: Send oss videoklipp av din feiring!

Terje Thoresen fører hesten, med Emma Presthagen som passasjer i 17. maitoget på Os i 2019.

Terje Thoresen fører hesten, med Emma Presthagen som passasjer i 17. maitoget på Os i 2019. Foto:

Del også bilder med oss, slik at vi har 17. mai 2020 for i år og for ettertida.

DEL

Det blir en annerledes feiring av nasjonaldagen i år enn hva vi er vant til. Selv om det ikke blir vanlige folketog og stappfulle samfunnshus, vil det fortsatt være arrangement og aktiviteter for barn og voksne i regionens kommuner.

– Vi ønsker oss hjelp fra dere. Det vi samler fra denne dagen skal inn i arkivet slik at når vi om ett år, 10 år og kanskje 50 år ser tilbake på hvordan 17. mai var det året med koronatiltak, så har vi dokumentert det vidt og bredt fra Dalholen i vest til Vauldalen i øst, Bellingmo i sør til Haltdalen i nord, og alt derimellom, sier redaktør Guri Jortveit.

– Vanligvis har vi mange trofaste innsendere som deler bilder av vær og merkedager og saker med oss, og det setter vi stor pris på, legger hun til.

I år går imidlertid oppfordringen ut enda litt videre: Vi ber dere lesere om å dele deres 17. mai i bilder OG på video!

Send oss en liten video av hvordan din feiring er! Kanskje har du en rolig dag hjemme med familie og venner med middag og iskrem, kanskje du benytter dagen til å gå på fjelltur, eller kanskje du spiller i korps?

Ditt videoklipp vil være med å forme Rettens direktesending fra 17. mai om ettermiddagen.

Av alle innsendte videoer trekker vi ti vinnere som vil motta flax-lodd i posten.

På 17. mai vil Arbeidets Rett gi deg en fyldig dekning av hvordan hele regionen feirer nasjonaldagen. Hos oss vil du kunne se direktesendinger fra de fleste av regionens kommuner, programmer, videoklipp, bildeserier og saker.

Den enkleste måten for deg å dele video på 17.mai er å gå inn påretten.no. Derifra vil du enkelt kunne komme deg inn i vår innsendtløsning på den store dagen! Videoer kan lastes opp direkte fra både mobil og PC.

Artikkeltags