Bli med på bokbad om meningen med livet direkte i kveld

Mandag 4. mai er det klart for en tjuvstart på Glenn Erik Hauglands festival TronTalks.

DEL

Mandagskvelden 4. mai strømmes et bokbad med Einar Duenger Bøhn direkte fra Tynset bibliotek. Temaet er intet mindre enn «Meningen med livet».

– Spørsmålet over alle spørsmål er det blitt kalt. Hva er meningen med livet? Mange har prøvd å svare og mange har spøkt med temaet. Men kanskje flere spør seg om nettopp dette nå som korona-viruset har veltet om på hverdagen med alvorlig sykdom, arbeidsledighet og isolasjon i egne hjem, skriver grunnleggeren av festivalen TronTalks, Glenn Erik Haugland som er bosatt i Sivildalen i Alvdal.

Einar Duenger Bøhn er filosof.

På grunn av koronapandemien er det ikke mulig å arrangere et tradisjonelt bokbad. Like fullt skal publikum få ta del i både samtale og musikk når bokbadet strømmes på plattformer som YouTube og Facebook.

– Du kan delta underveis med spørsmål og egne betraktninger i kommentarfeltet og som vi løfter inn i samtalen, opplyser Haugland, som selv inntar rollen som bokbader.

Heidi Tronsmo (sang) og Anne Goro Tronsmo Haugland (fiolin) opptrer som en del av bokbadet med musikk fra Studio O.

Selve festivalen er tidfestet til 8. august. Den hadde opprinnelig arbeidstittelen Upstate Oslo Downtown Trondheim, men nå er navnet slått fast: TronTalks.

Glenn vil vi skal komme sammen og tenke høyt. Nå lager han en festival

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken