Korona-tiltakene gjør at kulturlivet både i regionen vår og ellers i landet ser helt annerledes ut enn det som var planlagt. Det har frambrakt mange nye måter å formidle kunst- og kultur på, blant annet strømmes det mange konserter på Facebook og andre plattformer.

Lørdag sender vi direkte fra konsert i Fjellregionen på retten.no klokka 18.00

Konserten er et samarbeid mellom flere aktører, Experience Lyd, Skogheim Media og Arbeidets Rett, med Kirsti Sæter med i prosjektledelsen sammen med John Arne Langen, Rune Skogheim, og undertegnede, Guri Jortveit. Alle stiller opp og gjør dette gratis for å formidle ikke bare mye bra musikk, men også skape en arena for lokale artister.

Sist, men ikke minst, det er mye glede i å samles i et fellesskap her vi sitter i hver våre hjem og tilbringer mye tid foran hver vår skjerm.

Gjesteartistene kommer til Gymbygget på Røros der vi rigger for spilling med skikkelig lyd og flere kamera. Der vil dørene ellers være stengt, og vi sikrer at alle nødvendige smittetiltak er på plass.

Noen artister har samlet mange foran skjermen og spilt inn penger til et veldedig formål, mens andre kjører konserter der du kan Vippse til artistene. Dersom du vil bidra med en "inngangsbillett" går inntektene uavkortet til et veldedig formål.

Det som eventuelt kommer inn vil bli fordelt til eldreinstitusjoner i hele regionen vår, øremerket kulturelle tiltak slik at det er mulig å hyre noen for å komme og spre litt glede for de som bor der. Beboerne der er vant til å ikke komme seg så langt avgårde i det daglige, slik vi alle får merke litt av under koronatiltakene. Derfor håper vi å kunne bringe litt av kulturlivet til dem også -gjennom KoronaLive Fjellregionen.

VIPPSNUMMER FOR BIDRAG: 603111

HER er artistene du kan oppleve:

Tone Hulbækmo og Hans Fredrik Jacobsen

TuVeia

Berit og Stein Hanssen

Anna Lundquist Langen Peder Angel Lundquist Langen

Synnøve Brøndbo Plassen

Sønvis (Vegar Dahl, Jo Ryen, Olav Kjernmoen og Kirsti Sæter )

Frak (Olav Kjernmoen, Erland Horten og Tore Reppe)

Ane Linn Haagaas og Erik Roll

Arnfinn Strømmevoll

Hjertelskende venner (Gro Kjelleberg Solli, Ole Anders Feragen, Mari Eggen, Rolf Feragen, Roar Kjelsberg og Jens Nyplass)

DAB (Øyvind Gravvik Hånes, Hallvard Løberg Näsvall og Trygve Joachim Andersen)

Bendik Smedåsgjelten Qvam