I fjor var det Bjarne og DDE som toppet i Høgget, i år kommer Stjernekamp-vinner Adam

Adam Douglas kommer til Høgget i Brydalen i august.

Adam Douglas kommer til Høgget i Brydalen i august.

DEL

Høsten 2017 tok “ukjente” Adam Douglas steget ut av undergrunnen og inn i de tusen hjem gjennom Stjernekamp. I august står han på scenen under Høgget - Todagers i Brydalen.

Leder i styringsgruppa, Elisabeth Jæger Rusten, jubler over bookingen.

- Vi er svært fornøyde med å toppe konsertkvelden med Adam Douglas. Han vil synge seg inn i alles hjerter, lover hun, og inviterer til festkveld i amfiet i Brydalen.

Les også: Billy T Band kommer til Brydalen - Bjarne Brøndbo: -Det vakreste amfi. Ever!

For alle som er interessert i blues og soul er Douglas slett ikke et ubeskrevet blad, etter å ha spilt på omtrent alle brune kneiper i Norge. For alle andre ble han kjent da han lørdag etter lørdag løste musikalske utfordringer i Stjernekamp, og gikk av med seieren.

- Jeg hadde ingenting å tape. Jeg var ukjent og tenkte at jeg kanskje kunne være med i et par uker og lære et eller annet. Men jeg hadde aldri forestilt meg at jeg kunne gå hele veien. Jeg har lært kjempemye. Jeg ble en bedre artist og tryggere på scenen av det. Det var så intenst, og jeg måtte skjerpe meg. Men samtidig var det veldig gøy. Jeg lærte at jeg kanskje klarer litt mer enn jeg tror jeg kan, sier han i biografien på sine egne nettsider.

En ting som skilte Adam fra tidligere vinnere er at han sang sin egen låt i finalen, og vant ikke gjennom å tolke andre sjangere men ved å være seg selv.

- Det var det folk likte. Jeg er veldig ærlig. Alltid. Jeg prøver ikke å være noen andre enn meg. Jeg er bare Adam Douglas, kanskje med en ny hatt iblant.

Douglas er oppvokst i Oklahoma, og har bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand.

Billettsalget til konsertene under årets Høgget - todagers i Brydalen åpnes den 3. april.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags