- Dere vet jo det at når dere kommer til Galåen på stevne hos oss, da har vi sørget for at sola skinner, sa Lars Erik Amundsen til alle fremmøtte lørdag morgen.

Han er nestleder i klubben og ansvarlig for løpyesettingen. Det er andre året på rad bueskytterne arrangerer "Kobberpila", etter å tidligere ha arrangert NM i 3D to ganger.

40 mål i 30 varmegrader

I tilknytning til lysløypa ved Løkkja i Galåen har en ivrig dugnadsgjeng jobbet i flere uker for å sette opp 40 ulike dyremål. En vanlig runde i 3D-konkurranse er 24.

- Denne gangen ville vi gi skytterne en ekstra utfordring med 40 mål i et terreng som gir mange muligheter, sier Amundsen.

At helga bød på opp mot 30 varmegrader i skyggen gjorde ikke utfordringen noe mindre.

Gode tilbakemeldinger

60 bueskyttere fra hele landet, inklusive de lokale deltakerne, møtte opp til start. Da stevnet var ferdig haglet det med gode tilbakemeldinger og fornøyde skyttere, som lovet at de kommer tilbake ved neste anledning.

- Det er artig når folk tar turen hit og reiser med en følelse av å ha hatt det artig, uansett resultater. Og når dugnadsgjengen i klubben står sånn på som de har gjort, er det ikke noe problem å arrangere et sånt stevne, sier en fornøyd Amundsen.