– Det begynner å likne en butikk her nå

KLAR I PARKVEIEN: Mohammad Sarhan sier på vegne av sin bror, Hamza Sarhan, at den nye matbutikken i Parkveien nå er åpnet.

KLAR I PARKVEIEN: Mohammad Sarhan sier på vegne av sin bror, Hamza Sarhan, at den nye matbutikken i Parkveien nå er åpnet. Foto:

Mens de fleste tar det med ro i romjula, har det vært full fart med flytting av en matbutikk i Tynset sentrum.

DEL

Det plasseres varer i full fart i Hamzas butikk i Parkveien 7 på Tynset. Romjula har blitt brukt til å flytte eksisterende varelager fra lokalene i Brugata, der det tidligere har vært blant annet postkontor og bingo.

– Det begynner å likne en butikk her nå, sier en fornøyd Mohammad Sarhan, bror til innehaver Hamza. Han forteller at dørene er åpnet for dem som ønsker å handle.

Hamza Sarhan, som driver butikken, oppga mangel på parkeringsplasser på framsiden av butikken som årsaken til at han flytter.

– Parkveien 7 er mer sentrumsnært og det er lettere å finne parkeringsplasser. Mange kunder som kommer til meg for første gang visste ikke om butikken enda jeg har drevet den i to år, uttalte han til vår avis i begynnelsen av november.

I lokalene Hamzas butikk har flyttet fra vil det på nyåret bli en ny butikk, Siam Dagligvare, i regi av Jakhrit Wongmek.

Jakhrit Wogmek ved Siam Kinnarree Thai Cafe & catering Tynset åpner ny asiatisk dagligvarebutikk på nyåret.

Jakhrit Wogmek ved Siam Kinnarree Thai Cafe & catering Tynset åpner ny asiatisk dagligvarebutikk på nyåret. Foto:

Artikkeltags