Musikalrevy om Hussubandet

Årets sommerrevy blir en hyllest til Hussubandet fra Dalsbygda.

Årets sommerrevy blir en hyllest til Hussubandet fra Dalsbygda. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Dalsbygda Ungdomslag lover en heidundrende sommerrevy, og minner folk om påmeldingsfristen torsdag 13. juni.

DEL

Også i år arrangerer Dalsbygda Ungdomslag en sommerrevy, for fjerde året på rad.

Lørdag 15. juli, under såmmårmoro i Dalsbygda, går revyen av stabelen i Dalsbygda samfunnshus, i år med en liten vri.

Det er 20 år siden "hussubandet" ga ut sin første og eneste plate, og årets sommerrevy blir en musikalrevy for å hedre bandet, med mimring om bandets glansdager. Dalsbygda Ungdomslag, som betegner seg som profesjonelle amatører, går gjennom 12 originale låter fra Hussubandets plate, pluss en helt nyskreven låt som de har sikret seg til anledningen. Med Gudny Hagen Bakken som manusskribent og Inge Morten Smedås som regissør, satser ungdomslaget på et heidundrende show med hyppige latterkuler.

Hussubandet består av Per Jostein Nygård, Olav Brynhildsvoll, Leif Olav Ryen, Lars Inge Ytterhaug og Ståle Kroken.
- Det lokale dansebandet hadde sin storhetstid på 90-tallet med spillejobber på festivaler, konserter, bryllup, fest på lokalet og andre tilsetninger, forteller Erik Lillebakken i Dalsbygda Ungdomslag.

- Vi er veldig spente og ligger i hardøving før helgas premiere, sier Lillebakken.
- Selv om revyen baserer seg på et lokalt danseband tror vi også at folk utabygds kan vente seg en latterfull opplevelse med mye bra musikk.

Etter revyen blir det dans i samfunnshuset. Musikken leveres av ingen ringere enn Hussubandet. Revyen 15. juli har en påmeldingsfrist torsdag 13. juli.
- Det er flere årsaker til at det er påmelding, mest med tanke på festen i etterkant av revyen, forklarer Lillebakken. For å melde seg på til å se revyen og delta på fest kan man ringe Anita Tuvend eller Hanne Ryen. Dalsbygda Ungdomslag har i tillegg valgt å sette opp en ekstra forestilling søndag 16. juli. Denne forestillingen blir mer tilrettelagt for barn.

Send inn tekst og bilder «

Fortell fra kulturarrangementer og opplevelser, stort og smått!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken