– Hei, vi ønsker oss flere i korpset vårt. Det kan vel kalles et generasjonskorps, men vi trenger altså flere medlemmer, sier Linda Døhl, som er leder i Os skolekorps.

Hun peker på at dette er et lavterskeltilbud for tidligere korpsmedlemmer, som kanskje savner instrumentet sitt og samspill iblant uten at de har tid, lyst eller anledning til å binde seg fast som medlem i janitsjarene rundt om

– Per i dag har vi bare tre skolemusikanter. I tillegg er vi to, tre, fire faste voksne som spiller sammen med de tre. Når det er jul og 17. mai og slikt, hyrer vi inn flere og spiller sammen med janitsjarene, men vi skulle gjerne vært litt flere til hverdags! I høst forsvant flere av deltakerne våre, så nå ønsker vi oss virkelig nye. Ikke minst trenger vi en trommeslager!!!

De vil ha med både flere voksne og flere unge.

– Elevtallene går ned, og det er mange som spiller men korps kjemper om deltakere med mange andre aktiviteter, sier Døhl.

– Som sagt, kanskje det kan finnes flere voksne som ikke har lyst til å binde seg til å være med i janitsjaren og alt det som det krever, men likevel vil være med og spille litt uten veldig stort øvingspress, konkurranseprestasjoner og slikt. Dette er lavterskel altså, og lista ligger ikke så høyt.

Korpset øver i Apollon på Os skole tirsdager fra klokka seks til halv åtte. Hvis noe kan være interessert så ta kontakt med Linda!