↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 49 70 00
901 30 585

Postadresse

Kopparleden 9872
2550 OS I ØSTERDALEN
  1. Beskrivelse

Os Entreprenør AS ble etablert i 2004. I tillegg til vanlig entreprenørdrift driver vi også produksjon av storelementer. Selskapet har i dag 19 ansatte og holder til på Nøra i Os i Østerdalen, hvor vi har elementfabrikk som produserer ferdige ytterveggselementer. 

Vi bygger boligdrømmer hver dag og vet at drømmen om egen bolig er mangfoldig. Vi har en fyldig huskatalog med et bredt og variert utvalg, med individuelle tilpasningsmuligheter. Skulle du ikke finne boligdrømmen i vår katalog kan vi i også tilby arkitekttegnede hus og hytter etter dine ideer og ønsker.

Vi har en særdeles dyktig stab håndverkere. Vi ivaretar tradisjonelt murer og tømrerarbeid, samtidig som vi benytter moderne byggemetoder, og dagens gode materialer. Vår kompetanse og dyktige håndverkere gjør oss konkurransedyktige på både pris og kvalitet. Vi stiller gjerne opp på tomtebefaring sammen med deg både på kveldstid og helg. Kanskje er boligdrømmen nærmere enn du tror.

Ta kontakt for å avtale et møte.

Os Entreprenør leverer elementer og oppfører boliger og hytter i hele Nord Østerdalen i samarbeid med Byggservice NØ.  Vi selger og oppfører boliger også for selvbyggere, og andre prof. utbyggere/byggherrer.
Velkommen til en boligprat.

Os Entreprenør AS har:

  • Alle nødvendige godkjenninger
  • En stab med dyktige ansatte håndverkere
  • Seriøse og lokale underleverandører
  • Fokus på kvalitet

Fabrikkeffektivitet, tørre bygg og ryddige byggeplasser er blant fordelene ved
elementproduksjon. Byggeprosessen blir i tillegg mer forutsigbar og det gir store fordeler både for utbygger og for kunden. Ved normale takkonstruksjoner er bygget tett i løpet av 2-3 dager, noe som gjør risikoen for fuktproblematikk vesentlig mindre.

Konstruksjonen av de ulike elementene bygges opp etter kundens behov, med bindingsverk, vindsperre, utvendig beiset kledning samt vinduer og dører montert. Os Entreprenør produserer hus, hytter, garasjer og fjøs etter tegning. Vi har alle nødvendige godkjenninger og erfarne ansatte med solid kompetanse. Vi benytter kun lokale og seriøse underleverandører.

Godkjenninger og sertifiseringer