↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 48 49 90

Besøksadresse

Bangmoen
2500 TYNSET
  1. Beskrivelse

Bilverksted:
Vi er autorisert mekanisk bilverksted, og tar reparasjoner, service og mekaniske jobber på de fleste bilmerker. Jobben blir gjort i nye lokaler, med nytt og miljøvennlig utstyr. Trenger du en EU-kontroll, kan vi tilby det i samarbeid med NAF-senteret.

I 2005, 2006 og 2007 er vi på listen over Norges mest feilfrie verksteder. Denne listen utarbeides av Gjensidige Nor, i samarbeid med NAF.

Bilutleie:
Vi er et frittstående utleieselskap, noe som sikrer kundene våre god service, fleksibilitet og konkurransedyktige priser. Vi disponerer for tiden 14 biler. Bilparken består av personbiler, vare- og kombibiler. Vi har avtale med flere forsikringsselskaper.
Har du behov for leiebil, kan du ringe telefon 90 82 77 99 når som helst, vi er tilgjengelig 24 timer i døgnet.    

Bilsalg
Vi driver også med kjøp og salg av biler. Hvis du klikker på linken under, kommer du til vår kommisjonær for bilsalg, Brynjulf Strømsaas Motor bilsalg. Der kan spørre etter bruktbiler fra Autoskade Tynset AS.
For å se våre bruktbiler :: klikk her ::

Autoskade Tynset AS driver også med bilopphugging. Her kan du finne deler til de fleste bilmerker. Vrak kjøpes fra både private og forsikringsselskaper. Vi betaler fra vrakpantpris og oppover, alt etter bilens alder og tilstand. Vi har fortiden inne ca. 50 biler til hugging. Antallet kan variere, men vi har alltid et godt utvalg i deler.

For å finne ut om vi har deler til din bil, er det best å ringe oss og spørre.