↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked

Autoassistanse Tynset AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 48 49 90

Besøksadresse

Bangmoen
2500 TYNSET
  1. Beskrivelse

Velkommen til Autoskade Tynset!

Oppretting:

Vi driver i nye og moderne lokaler, og har rundt 700 m2 i bruk. Vi har 3 rettejigger, 1 løftebukk, 2 løftebord, platesveiser og nytt retteutstyr ellers. I tillegg til oppretting og lakkering, reparerer og skifter vi ut alle typer bilglass. Vi har avtaler med de fleste forsikringsselskapene, både når det gjelder bilglass og opprettingsarbeider.

Lakkering:
Vi installerte ny lakkboks i 2001, og investerte da i noe av det beste som finnes på markedet. I denne lakkboksen skiftes det ut 24.000 m3 luft i timen, og tørketemperaturen ligger på rundt 65 grader. Vi bruker høykvalitets lakk, av merket DuPoint. Det er lagt stor vekt på godt arbeidsmiljø, og hele lakkanlegget er bygd med tanke på å være så miljøvennlig som mulig. På bildene ser vi Roger Nygårdshaug blander lakk i blanderommet, og lakkerer i lakkboksen.

Viking
Autoskade Tynset AS har samarbeidet med Viking Tynset AS siden 1999. Disse årene har vært travle for Viking Tynset, og omsetningen har økt for hvert år

Tungberging
Viking Tynset er alene i distriktet om å ha en tungberger. Vår Scania T 143 95-modell ble bygd opp våren 1999 med Vulcan-aggregat, og er en solid bil for de virkelig store bergingsoppdragene. En ny Scania R 580 er innkjøpt, og står for tiden i Italia, for oppbygging til tungberger. Den ventes å være klar til innsats i løpet av sommeren 2007.

Lettberging
Vi har en Mercedes Atego, med avkjørbart plan og brille. Den andre bilen med plan og brille, er en Iveco Eurocargo, som går i veitjeneste for NAF. I tillegg til dette disponerer vi også en del mindre biler som servicebiler på mindre oppdrag, dette kan være alt fra starthjelp til å få ut innelåste nøkler.

Bergingsputer
I tillegg til dette har vi også investert i bergingsputer, som gir oss muligheten for effektiv, og ikke minst skånsom berging.

Vårt distrikt
Vi opererer i et stort distrikt. På tungberging dekker vi et område fra Røros i nord, til Hamars distrikt i sør. Vi har avtale med Gjensidige Nor og IF forsikring. På lettberging dekker vi Alvdal, Folldal, Kvikne, Tolga, Rendalen og Tynset kommune. Dette betyr at vi dekker store deler av RV3 både med tung- og lettberging. Vi har fortiden rundt 1000 berginger årlig.