↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

919 08 305

Besøksadresse

Kjerkgata 2
7374 RØROS
  1. Beskrivelse

Med omtrent 3800 sjeler er dette en av få gruvebyer i verden som er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Røros ble grunnlagt i 1644, og folk bor og jobber i mange av husene som ble bygger for mer enn 300 år siden. Dette utgjør bakteppet for Accountor på Røros, som har store og små kunder innen de fleste bransjer. Vi er din lokale samarbeidspartner innen alt av økonomi- og regnskapstjenester. Våre høyt kvalifiserte og dedikerte fagspesialister hjelper deg å kartlegge din forretningsmodell, og kan dermed skreddersy hvilke tjenester som stemmer overens med dine behov.

 

Accountor er totalleverandør av alt innen regnskaps- og rådgivningstjenester (rådgivning, fakturering, rapportering, lønnshåndtering, personaloppfølging, sykepengehåndtering, reiseregninger m.m.). Vi har egne dedikerte spesialister på inkasso og økonomisk rådgivning. Lokal tilhørighet og tilgjengelighet er viktig for oss. Accountor på Røros tilbyr problemfrie og sikre løsninger for fremtiden.

 

Kombinasjonen av svært dyktige regnskapsfolk med lokal ekspertise og høy effektivitet, med klart definerte kommunikasjonslinjer, gjør det lettere for oss å alltid levere det vi skal, i tide. Det gjør det også lettere for våre kunder å holde oss ansvarlige om vi ikke klarer å gjøre som vi har lovet. Det er den perfekte muligheten til å vinne tillit og respekt fra våre kunder.

 

Det er derfor vi er både dedikerte og forpliktet til levere som lovet, hver eneste gang.