↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

62 48 02 70

Besøksadresse

Parkveien 5
2500 TYNSET
  1. Beskrivelse

** Waagans ditt lokale bakeri på hjørnet **

Vi er det lokale bakeriet på hjørnet som lokalbefolkning, tilreisende og ikke minst hytteturistene stikker innom støtt og stadig når de er sulten, tørst og selskapssyk. 

Hos Waagans har tynsetingen og regionens befolkning fått sitt daglige brød og mere til siden 1946. Vi har fortsatt produkter som ble tilbudt i 1946, laget etter samme oppskrift. Sunnhet, helse og nye mattrender gir også til stadighet nye varer. 

Vi leverer dagbakte og helt ferske varer produsert på stedet. Brødvarene våre kan også kjøpes i lokale forretninger. Se etter Waagans-logoen! 

 

** Bakeriet **

Det ærverdige Waagans bakeri på Tynset er med sine 73 år blitt en institusjon på Tynset og for regionen. Det var Kjell Waagans far som etablerte bakeriet i 1946. Etter hvert ble både bakeriet, og konditoriet som kom til, et begrep blant tynsetingene. I de siste årene med utvidet konditori går konditorvarer unna som varmt hvetebrød! 

Vi får stadig spørsmål etter våre tradisjonelle produkter fra kunder som har sterke minner etter besøk hos bakeren, enten sammen med foreldre eller besteforeldre. Lukt og smak fremkaller minner. En blanding av nytt og gammelt både når det gjelder produkter og inventar, gir en følelse av nostalgi for noen og et urbant innslag for andre. 

 

** Spesialiteter **

Vi er viden kjent for Napoleonskaka og marsipankaka vår. Folk reiser milevis for å få tak i disse! Ikke minst passer hytteturistene i regionen på å legge turen innom Waagans når de er på hytta. Hva hemmeligheten bak kakesuksessen er, vil ikke bakeren sjøl ut med, men røper såpass at gode, førsteklasses råvarer er det viktigste. 

Waagans berømmelige ekstra grove brød er lokalt produsert på Tynset og for tynsetingene like viktig som pariserloffen for franskmenn.