↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Billigeforbrukslån.no - Sammenlign forbrukslån til caravan

Forbrukslån kan brukes til flere ting, ikke minst til å realisere en drøm. Er din drøm en ny caravan før neste sommer? I så fall kan du søke om lån til campingvogn på billigeforbrukslån.no. På våre nettsider har vi utfyllende informasjon om betingelser for lån i mer enn 30 norske banker. 

 

Finn et gunstig tilbud  

På våre nettsider kan du derfor raskt og enkelt søke om lån fra 10.000 kr og opptil 600.000 kr hos de ulike bankene. Med så bred informasjon kan du være trygg for at du finner det gunstigste tilbudet.

 

Låneeksempel: Effektiv rente 13,81%, 100.000 o/2 år, etabl.geb. 950, kostnad 13.965. Total: 113.965. Løpetid 1-5 år. Maks. eff rente 35,01%.

 

Forbrukslån som refinansiering

Et forbrukslån uten sikkerhet har ofte bedre rentebetingelser enn gjeld på kredittkort. Dersom du har en eller flere kreditter du ikke klarer å betale raskt kan det derfor lønne seg å søke om et forbrukslån. Pass da på å sette opp en god betalingsplan. Det får du også hjelp til på Billigeforbrukslån.no, i vår lånekalkulator. 

 

Da gjør du slik:

  1. Bruk lånekalkulatoren for forbrukslån og sett inn beløp samt nedbetalingstid
  2. Søk hos flere banker samtidig for å få bedre tilbud
  3. La bankene kontakte deg, så velger du det beste tilbudet
  4. Pengene utbetales raskt til din konto

En fordel med rask avgjørelse

Når man trenger ekstra penger eller refinansiering er en rask avgjørelse ofte av stor verdi. Så

søk lån på dagen med billigeforbrukslån.no dersom du ønsker rask avgjørelse. Når du søker med BankID får du pengene inn på konto samme dag.

 

Lån til bil, båt eller annet

På vår nettside kan du søke om mange typer lån, som caravanlån, studentlån eller seniorlån. Uansett hva du trenger penger til kan lånekalkulatoren vår vise hva det vil koste.

 

Sosiale medier: Facebook, Twitter, Youtube