↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

968 10 523

Besøksadresse

Hulda Garborgs vei 13
4020 STAVANGER
  1. Beskrivelse

Forbrukslån.no Vi hjelper deg med forbrukslån uten sikkerhet 

Er du bosatt på Røros og trenger et lån uten krav til pant? Bruk mulighetene til å skaffe deg de beste lånebetingelsene via vår nettside. Vi hjelper deg når du er på jakt etter et rimelig lån på nett fra Norges ledende finansieringsselskaper. 

 

Dette finner du på vår nettside

https://www.forbrukslån.no/ har vi en komplett oversikt over de beste bankene og låneformidlerne. Dette gjør at du kan skaffe deg mange lånetilbud uten å bruke mer tid enn det tar å søke hos en enkelt bank. Vi viser deg hvordan rentebetingelsene kan bli bedre, hva du bør gjøre når du betjener lånet, og gir tips som er nyttige for din privatøkonomi. 

 

Låneeksempel: 100.000 kr. o/5 år: eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr.

 

Slik virker et lån uten krav til sikkerhet

Alle lån som ikke krever sikkerhet har fellesbetegnelsen blankolån. Dette vil si at du som låner pengene bestemmer selv hva de skal brukes til. Du kan låne inntil 500 000 kroner, men også småbeløp på for eksempel 5 000 kroner. Rentene er normalt betydelig lavere enn på blant annet kredittkort og avbetalingskjøp. Lånetiden du velger er på inntil 5 år.

 

Enkelt å søke:

  1. Send søknad til så mange banker du vil fra vår oversikt.
  2. La bankene konkurrere om å få deg som kunde.
  3. Pengene utbetales i løpet av 1 til 3 dager.
  4. Du kan søke sammen med en medlåntaker hos de fleste banker.

Ulike lån til ulike formål

Det er ikke bare til klær og reiser at folk tar opp forbrukslån uten sikkerhet. Det er også ulike typer lån du kan søke om, for eksempel båtlån uten egenkapital, billån uten sikkerhet og krav til egenkapital, motorsykkellån og caravanlån.