Destinasjon Røros permitterer flere av sine ansatte

Destinasjon Røros går en krevende tid i møte og iverksetter tiltak.

DEL

Korona-smitten rammer reiselivsnæringen hardt og midt oppe i dette står Destinasjon Røros. De beskriver dagens situasjon som en unntakstilstand vi ikke tidligere har sett i nyere tid i en pressemelding.

- Mange bedrifter innen både reiseliv og næringsliv har nå lav inntekt, men store fasteutgifter. Dette kan bety en likviditetskrise for flere, uttaler reiselivssjef Tove R. Martens i Destinasjon Røros, og fortsetter:

- Vi i Destinasjon Røros kjenner også endringene på kroppen, og vi har et ansvar for å iverksette nødvendige tiltak. Det er med tungt hjerte at vi derfor blir nødt til å permittere flere av våre ansatt.

Reiselivssjefen understreker at permitteringene er midlertidige, og at destinasjonen følger situasjonen nøye og gjør fortløpende vurderinger.

Destinasjon Røros fortalte i forrige uke at de vil fortsette sitt markedsoppdrag for hele medlemmene og hele regionen, og de jobber videre med markedspakker og forslag til reiseopplevelser i regionen.

Dette er ikke tiden for å oppfordre til å reise. Få vil være i modus for å planlegge en ferie eller bestille en reise, og skal heller ikke oppmuntres til det akkurat nå. Men vi vil i en situasjon, preget av covid-19 viruset, arbeide med å skape et best mulig tilbud, skreddersydd for det markedet som venter oss på den andre siden, sier Martens.

Pressemeldingen avslutter med at Destinasjon Røros ser framover.

- Når Norge igjen åpnes opp skal Destinasjon Røros være synlige i det nasjonale markedet, og bidra til å fylle regionen med norske turister.


Artikkeltags