Det opplyser arrangøren i en presseinformasjon.

Kalvstock er Livestocks egen barnefestival, og så dagens lys i 2017. Festivalen skal gi barn og barnefamilier gode kulturopplevelser både for øret, sjelen, kroppen og magen.

– Kalvstock er endelig tilbake! Etter to år med ufrivillig pause er vi så glad for å endelig kunne arrangere en fullskala barnefestival for alle barn og barnefamilier i Fjellregionen, sier Kalvstock-sjef Silje Kvalvik Eidsvåg.

Arrangøren kan lørdag 9. juli friste med en dag fullspekket med opplevelser i form av konserter, teater, dans, aktiviteter, klatring, kreative oppgaver og mye, mye mer.

– Da vil det igjen myldre av liv på Storsteigen. Vi håper bedrifter, lag og foreninger fra hele regionen ønsker å bidra med aktiviteter for publikummet vårt. Har du en kul idé eller noe du ønsker å vise frem så hører vi gjerne fra deg, sier festivalsjef Sunniva Brennmoen Strypet.

Spellemann-nominert barnemusikk til Kalvstock

«Du og jeg og vi 2-3-4» er en av landets mest populære familiekonserter, og i sommer kommer trioen til Alvdal.

Stjernelaget bestående av Ellen Brekken, Julie Falkevik Tungevåg og Elisabeth Mørland Nesset har spilt hundrevis av konserter til strålende tilbakemeldinger og stor entusiasme hos både barn og voksne.

– I år er vi så heldige å få besøk av «Du og jeg og vi 2-3-4» på Kalvstock. De er et band som tar oss med på et musikalsk eventyr, og som er et av landets mest populære når det gjelder familiekonserter. Dette gleder vi oss enormt til, sier Kvalvik Eidsvåg.

I 2017 slapp de debutalbumet Krokodille i Baksetet, der vi blant annet fikk møte Fru Rosenstrøm som planlegger å rane banken, Regnskyen som er tissatrengt og Rotta Ronny som er lei av kebab og drømmer om sushi dagen lang. I 2021 slapp de sitt andre album, Balkongfest. Det ble nominert til Spellemann i kategorien Barnemusikk.

Bildeserie

Bildeglimt fra Kalvstock