Ny generalsponsor for skytterne

SATSING: To skyttere fra hver sin gruppe, t.v. Martin Strypet - satsingsgruppa og Jørn Strypet - ungd.gruppa representerte de aktive under denne seremonien. Her sammen med Gunnar Bråten t.v. og samlagslederen Torgeir Svergja

SATSING: To skyttere fra hver sin gruppe, t.v. Martin Strypet - satsingsgruppa og Jørn Strypet - ungd.gruppa representerte de aktive under denne seremonien. Her sammen med Gunnar Bråten t.v. og samlagslederen Torgeir Svergja Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

BF Bygg Alvdal AS går nå inn som generalsponsor for Nord-Østerdal skyttersamlag. Kontrakten ble nylig underskrevet av daglig leder Gunnar Bråten og samlagsleder Torgeir Svergja.

DEL

Dette gir en unik mulighet til å videreføre den sportslige satsinga som vi har sett i samlaget de siste årene. Boligpartner AS inngår også i dette samarbeidet. Dermed er den viktigste brikken lagt når det gjelder sponsinga av samlagets satsing både på unge.

Dette gjelder unge voksne og ambisjonsrike skyttere i satsingsgruppa og ikke minst de yngre gjennom ungdomsgruppa.

Sjøl er jo Gunnar Bråten leder av ungdomsutvalget i samlaget.

Gi noe tilbake

- Dette er en fin måte å gi noe tilbake til lokalsamfunnet på, samtidig som vi profileres oss på en positiv måte, sa daglig leder i BF Bygg Alvdal Gunnar Bråten da han forklarte sitt engasjement i samlaget.

- Dessuten står skyttersporten for viktige verdier: at flest mulig får oppnå utvikling og mestring i forhold til sitt ambisjonsnivå.

- Vi ser på skyttersporten som en inkluderende breddeidrett med et unikt sosialt miljø. Her inkluderes personer i alle aldre og av begge kjønn.

Skyting er en idrett som stiller høye krav til konsentrasjon.

- Hvert år legges det ned mange dugnadstimer på treninger, vedlikehold av anlegg og arrangementer, sa daglig leder Gunnar Bråten under presentasjonen av denne avtalen.

To hovedsponsorer

Nå fortsetter arbeidet med å finne to hovedsponsorer, sier Egil Wikan som har sittet sentralt i forhandlingene som nå har resultert i denne avtalen med BF-Bygg Alvdal. Fra før er Nord-Østerdal Kraftlag inne som hovedsponsor her. Kontinuitet Nå kan en fortsette og videreføre det meget gode arbeidet som Stein Graneng (leder) og Roger Nilsen (deltaker og trener) legger ned i satsingsgruppa, og det arbeidet innen ungdomsgruppa som var kommet godt i gang i tidligere.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags