Eggenost, Trontoppen, Kjerkgata, Olavsgruva, sykkelstier, spa og bading, det er bare noe av det som DR frister med i sin nye film

TOPPEN: Veien til toppen av Tron i Alvdal er landets nest høyeste bilveg. Hit kan du kjøre helt til topps og se resten av regionen.

TOPPEN: Veien til toppen av Tron i Alvdal er landets nest høyeste bilveg. Hit kan du kjøre helt til topps og se resten av regionen. Foto:

#jegreiseriNorge sier folka i Destinasjon Røros, og viser fram det de har å by på i håp om at flest mulig skal reise nettopp hit.

DEL

Onsdagskvelden lanserte Destinasjon Røros sin helt nye film «Hei, ny dag».

- Reiselivet har hatt den tøffeste starten noensinne på sommersesongen. Etter en lang periode med nedstenging av landet står vi nå foran en ny dag. Derfor kunne ikke vi i Destinasjon Røros tenke oss en finere måte å ønske folk velkommen på, enn å bruke Knutsen og Ludvigsens låt «Hei, ny dag», spilt av Racer, sier reiselivssjef Tove Martens, som synes det er ekstra artig er det at de har fått bruke Knutsen og Ludvigsens sang.

Martens mener det er ekstra viktig at Destinasjon Røros kommer med et positivt budskap nå, rett før sommersesongen starter for fullt. - Nå er det viktig å si fra om at vi er klare for å ta imot turistene, og dette kommer jo til å bli det året hvor vi alle reiser i Norge. Vi venter storinnrykk, og det har vi kapasitet til. Det er viktig at reiselivet i Norge står sammen, og at vi støtter hverandre og gir gode tips til reiser i hele landet. Vi skal støtte og backe hverandre. Samtidig vil vi også gjøre alle oppmerksomme på hvilken perle vi er – midt i landet, sier reislivssjefen.

- Dette er vår måte å spre optimisme og håp på, etter en tøff periode for oss alle. Vi oppfordrer også folk til å bruke #jegreiseriNorge for å dele reiseperler og reiseglede i hele landet, heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Filmen kan du se på Destinasjon Røros sin Facebookside. Teksten til sangen får du her:

Vi har vært gjennom isolasjon.

Vi har vært gjennom karantene.

Vi har vært gjennom stengte skoler, barnehager, sykehjem og arbeidsplasser.

Vi har vært gjennom sykdom og død.

Vi har stått i dette sammen.

Men nå kommer det en ny dag.

Som Knutsen og Ludvigsen sier:

Du må gjerne sende tårer

sende regn

sende vinder

og skumle tegn.

Hei, ny dag

Fint du kom

Fint du kom!

Nå er vi der.

Nå kan vi begynne å reise igjen.

Så la oss oppdage alle ferieperlene vi har i vårt eget land.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken