Eksperttips, direktestream, nyheter og reportasjer: Slik blir Femundløpshelga på retten.no!

Arbeidets Rett vil være tett på Femundløpet gjennom hele helga. Det blir både sending med aktuelle gjester, direktesending fra start og reportasjer.

Arbeidets Rett vil være tett på Femundløpet gjennom hele helga. Det blir både sending med aktuelle gjester, direktesending fra start og reportasjer.

Av

Gjennom hele helga kan du holde deg oppdatert under årets Femundløp på retten.no.

DEL

Allerede på torsdag tjuvstarter vi årets løp der du på retten.no kan få med deg vår innspilte Femundløpssending med nyheter, eksperttips, siste nytt fra sporet og reportasjer blant annet fra Nord-Torpa...

Fredag formiddag venter et lurveleven i Kjerkgata når starten i klassene F650, F200 og F.jr går av stabelen. Vi sender direkte fra Kjerkgata klokken 10.50. Senere på kvelden starter F450 som også er NM-distanse under årets løp.

Tilsammen er over 150 spann påmeldt i årets Femundløp.

Gjennom helga holder vi deg oppdatert på retten.no med utvikling i løpene og målgang. F200 og F.jr er ventet til mål i Trysil lørdag ettermiddag, mens F450 er anslått å komme i mål søndag kveld. Mandag morgen er det ventet at vinneren i F650 kommer til å bli kåret.

Årets nyvinning, Femund 200, har blitt godt mottatt og har 40 påmeldte kjørere. F.jr har i år åtte påmeldte spann. I NM-distansen F450 er det 62 påmeldte - der glimrer fjorårsvinner Fredrik Westlie med sitt fravær.

I F650 er de store kanoene, som Sørlie, Wærner og Monsen nok en gang tilbake på startstreken. Det blir også et etterlengtet gjensyn med Sigrid Ekran som gjør et lite comeback etter noen år på sidelinjen. Samt stiller mange lokale kjørere - blant dem Niklas Rogne og Amund Kokkvoll.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken