Elden-utstilling på Domus

I kjelleren på Domus er det nå satt opp ei kostymeutstilling og montert en fotoutstilling av Svein Eggan. Du kan blant annet se to ulike kostymer som General de la Barre har vært ikledd.

I kjelleren på Domus er det nå satt opp ei kostymeutstilling og montert en fotoutstilling av Svein Eggan. Du kan blant annet se to ulike kostymer som General de la Barre har vært ikledd. Foto:

Nede i kjelleren på Domus Røros er det nå satt opp ei utstilling av kostymer fra Elden gjennom 25 år. Det er også montert en egen fotoutstilling med bilder fra alle Elden- forestillingene tatt av Svein Eggan.

DEL

I alt fem regissører har satt sitt preg på Elden, det vises også på kostymene. Rulle Smit, Marit Moum Aune, Leif Stinnerbom, Paul Ottar Haga og Catrine Telle har alle preget de ulike uttrykkene. Du kan blant annet se to ulike uniformer med general De la Barre, og hele fire ulike varianter av Ellen.

-Kostymegjengen jobber på dugnad gjennom hele året. Ester Mikkelsen og Svanvid Sandnes har vært en del av kostymegruppa siden 1994. Vi ønsker å gi en ekstra applaus for disse pensjonistene, utaler daglig leder Siri Gellein.

På fotoutstillinga av Svein Eggan er det mulig å få et gjensyn med mange kjente fjes som har vært med i forskjellige Elden-oppsetninger helt siden starten i 1994 og fram til i dag.


Artikkeltags