Kanefart og overnatting på Røros

Statsminister Erna Solberg besøker regionen mandag og tirsdag. Stoppestedene for besøket er Røros, Tynset og Grimsbu. 
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Statsminister Erna Solberg besøker regionen mandag og tirsdag. Stoppestedene for besøket er Røros, Tynset og Grimsbu. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Statsminister Erna Solberg besøker Havsjøen Næringspark og skal kjøre kanefart under sitt besøk på Røros.

DEL

Statsministeren med følge skal etter planen ankomme Bergstaden mandag kveld, etter å ha kastet glans over åpningen av den samiske jubileumsfeiringen Tråante i Trondheim.

På Røros skal Solberg møte næringslivet i Havsjøveien.

– Her er det gjort noen smarte grep som har sørger for verdiskapning blant flere aktører i næringslivet, sier fylkessekretær i Sør-Trøndelag Høyre, Christian Ingebrigtsen.

I Havsjøveien skal også statsministeren møte Kulturminnefondet og det er lagt opp til et kulturelt innslag med Arnfinn Strømmevold.

– Det er sjelden jeg får mulighet til å besøke disse flotte stedene i fjellområdene. Grunnen til at jeg reiser er at jeg vil se på gode initiativ innenfor reiseliv, næringsliv, oppvekst, frivillighet og rusomsorg, sier statsminister Erna Solberg selv i en kommentar til besøket.

På Røros skal hun møte alle lokallagene i distriktet mandag kveld, før kvelden avsluttes med kanefart i Rørosgatene.

Tirsdag morgen går turen videre til Tynset og deretter Grimsbu, før statsministeren forlater Fjellregionen og skal videre til Oppdal, Dombås, Lillehammer og Hamar.   

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken