Gå til sidens hovedinnhold

Et av landets desidert største rockeband kommer til Røros

Hele 8 år siden sist gjør rockebandet et eksklusivt besøk på Røros.

- Motorpsycho har holdt det gående i over 30 år og har lenge holdt fortet som ett av landets fremste og mest produktive rockeband, informerer Thomas Ryjord i selskapet Røros Konserter.

Videre skriver han: 30 album inn i karrieren er de fortsatt like innflytelsesrike, nyskapende og aktive. Deres to nyeste album «Kingdom of Oblivon» (2021) og «The All is One” (2020) har blitt genierklært fra alle mulige hold, Motorpsycho tøyer fortsatt grensene i forhold til hva lytteren kan forvente.

Motorpsycho består av Bent Sæter (bass og vokal), Hans Magnus Ryan (gitar og vokal) og Tomas Järmyr som har traktert trommene siden 2017.

En av få

Dette er en av få konserter Motorpsycho spiller i Norge i høst og vinter.

Konserten på Storstuggu lørdag 27. november blir den første konserten i regi det nystartede Røros Konserter. Takket være den nasjonale gjenåpningen kan konserten gjennomføres med normal kapasitet og med stående publikum.

Les også

De har arrangert konsert med Metallica, Springsteen og Elton John. Nå starter de selskap på Røros

- Vi gleder oss stort til å komme ordentlig i gang med konsertene, sier daglig leder Thomas Ryjord, som selv har vært Motorpsycho-fan siden han først så de på Veita Scene i Trondheim i 1996 som tenåring.

Avhengig av billettsalg

- Som nystartet bedrift kan man ikke søke på støtte-ordningene som har hjulpet kulturlivet gjennom pandemien, så vi har rett og slett måttet vente på at enkelte begrensinger oppheves slik at man kan selge nok billetter», legger han til.

Fra før har Røros Konserter annonsert Julekonserter i Røros Kirke med Ida Jenshus og Rasmus Rhode fredag 10.desember og Bettan & Are Hembre lørdag 11.desember samt Spidergawd og Bakrus på Storstuggu 23.april neste år.

- Forhåndssalget på konsertene går veldig bra, så det er tydelig at rørosingene er sultne på å komme seg på konsert» avslutter Ryjord.

Kommentarer til denne saken