Gå til sidens hovedinnhold

Fem nye artister klare for Livestock

Artikkelen er over 2 år gammel

Livestock presenterer hele fem nye band som vil gjøre årets musikalske opplevelse bredere og bedre. Og hvilke artister det blir!

Etter suksessen med Hematt på Vulkan i Oslo kommer publikumsfavorittene Charlie Rackstead & The Sticklesbergen Ramblers til Alvdal i sommer.

– Bandet fra Minnesota (eller var det p1?) tolker norske klassikere med nord-amerikanske øyne, og leverer et show som setter selv personer med den sterkeste leddgikt i bevegelse, sier Andreas Borkhus Tronsgård i bookinggruppa.

Les også:

En av 90-tallets virkelige publikumsgiganter er klar for Livestock i sommer, og det er en gave fra NØK

Livestock med artistslipp: Gåte kommer til Stormoen skytebane

Bigbang kommer til Livestock

Kreative og gærne Pom Poko tar turen til Alvdal for å levere en rockepakke helt ulikt det bookinggruppa tidligere har sett. Med sin ferske debutplate har de høstet enorm tilbakemelding, og blir nok et viktig band i norsk rock fremover.

Piknik fra Trondheim tar også turen. De spiller deilig norsk sommerpop i solen. DÅM leverer catchy rap, og det på ekte gudbrandsdøl (en kombinasjon som låter dynamitt), sier Tronsgård, og legger til:

– Sist, men ikke minst: For å avslutte årets festival kommer endelig de lokale favorittene Alvdalskameratene tilbake til Stormoen Skytebane.

Les også: 300 personer søkes. Nå kan du melde deg til tjeneste under Livestock i juli

Livestock satser stort på sykkel i 2019

Og som om ikke det var nok kommer det flere artistslipp fremover, så følg med!

Kommentarer til denne saken