Haaland trekker seg fra Finnmarksløpet

Inger-marie Haaland

Inger-marie Haaland Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

– Jeg har fullstendig mistet motivasjonen etter det som skjedde under og etter Femundløpet, og jeg klarer ikke å stille til start i nord og bare late som om alt er i skjønneste orden, sier Inger-Marie Haaland..

DEL

Det sier den profilerte hundekjøreren til nettstedet Hundekjøring.no

Saken hun henviser til er hennes egen diskvalifikajson i Femundløpet.

LES ALT OM HAALANDS DISK I FEMUNDLØPET HER

Haaland sier videre til Hundekjøring.no at mens kverna maler har hun mistet all glede og lyst til å konkurrere mer med hundene.

- Jeg har brukt hele høsten og vinteren til bare å stelle med hundene og trene dem. Jeg har ikke hatt kennelhjelp, slik at jeg har gjort alt arbeidet og treningen selv. Jeg har nå trukket meg fra Finnmarksløpet. Jeg stiller ikke til start. Jeg kan ikke konkurrere med denne saken hengende over meg som en mare. Jeg kjenner ingen glede lenger og jeg klarer ikke skjerpe meg og motivere meg. Og jeg kan altså ikke reise til Finnmarksløpet og konkurrere når jeg vet hvilke premisser vi hundekjørere må akseptere å konkurrere under. NHFs regler er de samme som under Femund, dommerne er de samme, veterinærene er de samme og sjefsveterinæren er den samme, sier Inger-Marie til Hundekjøring.no og legger til at hun opplever at enkelte sitter og verner om hverandre og trenerer behandling av saken.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags