RørosBanken støtter Femundløpet videre - foreløpig for ett år

NY AVTALE: Styreleder for Femundløpet, Steinar Munkehaugen (t.h) og banksjef Even Kokkvoll i RørosBanken signerer ny samarbeidsavtale.

NY AVTALE: Styreleder for Femundløpet, Steinar Munkehaugen (t.h) og banksjef Even Kokkvoll i RørosBanken signerer ny samarbeidsavtale. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Har signert ny ett-årig samarbeidsavtale

DEL


RørosBanken har vært solid og stor samarbeidspartner med Femundløpet siden starten for 29 år siden. Nå har partene signert en ny avtale for løpet 2018 med opsjon for ny treårsavtale.

- Samarbeidet med RørosBanken har bidratt sterkt til den posisjon Femundløpet har fått, og den nye avtalens innhold bidrar vesentlig til å sikre driften av verdens største hundeløp og regionens største idrettsarrangement, sier daglig leder i Femundløpet, Jon Anders Kokkvoll.

Avtalen ble signert av banksjef Even Kokkvoll og styreleder for Femundløpet, Steinar Munkehaugen. Partene vil ikke kommentere avtalens økonomiske innhold nærmere, men bekrefter at det dreier seg om betydelige beløp.

Evalueres til sommeren

Tidligere har banken vært inne med tre-årsavtaler, men har denne gang valgt å gå for en ettårig-avtale som skal evalueres etter vinterens løp.

- Grunnen til at vi denne gang har valgt en ettårig avtale med muligheter for forlengelse bunner i at vi er nødt til å se vårt engasjement i forhold til andre vi støtter i lokalsamfunnet. Det stilles stadig strengere krav til inntjening, og derfor må vi også vurdere vår rolle som sponsor, forklarer banksjefen.

Med en adminstrasjon som skal leve hele året er Femundløpet helt avhengig av sponsorinntekter. Avtalen med RørosBanken gir stabilitet og forutsigbarhet.

- Det betyr mye i en hverdag der vi kontinuerlig jobber for å knytte til oss nye sponsorer, sier Munkhaugen.

Som medgir at denne jobben hadde vært litt enklere om man kunne gitt sponsorene en garanti for bredere mediadekning.

- Jobben ble litt tyngre etter at TV2 ikke lenger er med.

Femundløpet er regionens største idrettsarrangement som i vinter vil samle opptil 160 deltakere. 600 frivillige er involvert i arrangementet. Nytt av året er at reglene for obligatorisk hvile er endret.

- Nå er det mer opp til hver hundekjører hvor de vil ta ut hvilen. Det vil gi en annen og mer uforutsigbar løpsutvikling enn tidligere, mener Jon Anders Kokkvoll.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken