Det melder festivalen i en pressemelding tirsdag.

Først ble Livestock avlyst på grunn av COVID-19, men under radaren har arrangørgruppa jobbet på spreng for å snekre sammen et tilbud likevel. Lørdag 11.juli braker det løs med en helaften på Stormoen skytterbane, men for et begrenset antall publikummere på 200 stk. Hit kommer Jarle Bernhoft, Bare Fjas og Blågras og Alvdalspodden for å lage en helt spesiell stemning.

Knallhardt

- Arrangørgruppa har jobba knallhardt, og vi er veldig stolte av å kunne ønske velkommen til en magisk konsert på Stormoen i år også! Selv om arrangementet er i mindre skala i år blir det en stor opplevelse for de heldige som får tak i billett, sier festivalsjef Lise-Linn Hjertås Carlsen.

Bernhoft har hatt en fremragende solokarriere med utsolgte klubb- og arenakonserter, to EP’er, TV - opptredener i USA hos Ellen DeGeneres og Conan O’Brien, samt Årets Spellemann pris og en US Grammy – nominasjon. Det blir en helakustisk solosetting når han entrer scena på Livestock med låter fra hele hans karriere (samt noen splitter nye).

Bluegrass

Bare Fjas og Blågras er en trio som spiller kjente og kjære (og noen mindre kjente, men potensielt like kjære) låter i bluegrassdrakt. Trioen spiller både tradisjonell amerikansk bluegrass og norske klassikere ispedd nyskrevne låter med humoristiske vinklinger.

Inspirert av alt fra Øystein Sunde til Alison Krauss & Union Station stiller bandet på Livestock med stramt banjoskinn, nykvessa plekter og nytt låtmateriale i snippeska!

AlvdalsPodden startet opp våren 2020 av initiativtakerne Simen Nyhus og Halvor Riset Granrud. Dette er en podcast for og med Alvdøler, enten du er av typen som har bodd i bygda hele livet, utflytter eller innflytter uten noen forankring overhodet. Podcastens oppgave er å la lytterne bli kjent med sambygdinger på en litt annerledes måte.

- Med Jarle Bernhoft, Bare Fjas og Blågras og Alvdalspodden vil vi få en helt spesiell og magisk opplevelse i skogen i år, sier Lise-Linn Hjertås Carlsen.

Tar smittevern på alvor

Livestock tar selvfølgelig hensyn til smittevern, og er godt forberedt til arrangementet. De få som klarer å kapre en billett kan dermed føle seg helt trygge og ivaretatt.

- Det viktigste for oss er at publikum er trygge og ivaretatt på våre arrangementer. Vi har forberedt oss godt og utarbeidet smitteverntiltak etter råd fra kommunelegen i Alvdal og i henhold til FHI sine retningslinjer, avslutter Lise-Linn Hjertås Carlsen.