Fire trekker seg fra styret i Ren Røros

Fire personer kunngjorde onsdag kveld at de har fratrådt sine styreverv i Ren Røros AS.

DEL

I en kort pressmelding som ble sendt like før klokken ni onsdag kveld skriver Anne Grethe Beck Andersen, Henrik Grønn, Erland Sjøvold og May Kristin Knudsen at de går ut av styret.

– Undertegnede som representerer et flertall i konsernstyret til Ren Røros As har i dag fratrådt sine verv, står det innledningsvis i pressemeldingen.

Videre skriver de fire at bakgrunnen for at de fratrer sine verv, er bekymring over måten styret og selskapet blir ledet på.

– Dette har blant annet medført mangel på viktig økonomisk innsyn for styret over tid. Vi finner det derfor ikke forsvarlig å sitte med det lovpålagte ansvar som styrevervene medfører, skriver de fire.

Røros kommune er det største aksjonæren i Ren Røros AS, som på sin egen nettside presenterer seg med sju selskaper: Ren Røros AS, Ren Røros Strøm AS, Ren Røros El-service AS, Ren Røros Digital AS, Ren Røros Frontal AS, Ren Røros Intelligent Automation AS og Røros E-verk Nett AS.

Sigrid blir ny daglig leder i Frontal Media og skal bygge merkevare for Røros E-verk

Konsernregnskapet for 2018 viser ifølge nettstedet proff.no inntekter på nærmere 190 millioner kroner, og et resultat før skatt på minus 15 millioner kroner.

Daglig leder er Arnt Holger Sollie, mens styreleder er Per Morten Hoff. I tillegg til de fire som nå har gått ut av styret, står Øystein Ødegård Thorsen og Greta-Christina Kelwing-Haugberg oppgitt som styremedlemmer.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken