Grete Roede og Aktiviteten treningssenter inngår samarbeid

Artikkelen er over 2 år gammel

Vi ønsker å gi et enda større bidrag til folkehelsen ved også å samarbeide med andre seriøse aktører, sier daglig leder Idun Moen.

DEL

- Vi brenner for å hjelpe mennesker til å oppnå sin trivselsvekt og finne gleden i sunne levevaner, slik at endringen blir varig, sier Idun Moen, kursleder Grete Roede-kurs.

-Derfor har vi også Hold vekten kurs. På et Roede-kurs går man ikke på kur eller diett, men får hjelp til å mestre å gå ned i vekt og å ta de gode valgene ved å spise vanlig sunn mat og øke fysisk aktivitet. Det er vanskelig alene, mye lettere sammen på Roede-kurs. Grete Roede har veldokumenterte resultater gjennom 43 år. Videre har vi ca 250 000 medlemmer i vår digitale vektklubb og vi formidler matoppskrifter. Vi er opptatt av matglede, fysisk aktivitet, motivasjon & mestring og felleskapet på kurs, fortsetter Moen.

Usunt kosthold, overvekt og lite fysisk aktivitet er 3 av topp 5 risikofaktorer for helsetap og tidlig død, iflg nyeste folkehelsedata fra Folkehelseinstituttet, 2016. Grete Roede er en ledende aktør innen kosthold og vektreduksjon, og følger myndighetenes anbefalinger for kosthold og fysisk aktivitet. Aktiviteten Treningssenter er en ledende aktør innen trening på Røros og ønsker å fremme folkehelse og bevegelsesglede.

- Vi ser Grete Roede som en naturlig samarbeidspartner, sier Nils Henning Øglæand på vegne av Aktiviteten Treningssenter.

- De jobber på en seriøs og ordentlig måte, og har den profilen vi søker i en samarbeidspartner.

Artikkeltags