Lanserer Dørstokkmila 18+

DØRSTOKKMILA 18+: Sara Bransfjell og Frode Bukkvoll inviteter til nytt felles aktivitetstilbud.

DØRSTOKKMILA 18+: Sara Bransfjell og Frode Bukkvoll inviteter til nytt felles aktivitetstilbud. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Frisklivssentralen og avdeling for psykisk helse- og rusarbeid i Røros kommune kjører i gang et felles aktivitetstilbud under navnet «Dørstokkmila 18+».

- Dette skal være et lavterskeltilbud for alle innbyggere i Røros kommune over 18 år som synes det er tungt å komme i gang med aktivitet på egenhånd, eller sliter med å finne den rett motivasjonen og som savner en sosial samlingsarena, forteller Frode Bukkvoll ved Frisklivssentralen og Sara Bransfjell som jobber i avdeling for psykisk helse i Røros kommune.

Foruten Frisklivssentralen og Psykisk helse, har NAV stilt seg positive til å være en samarbeidspartner.

Aktivitetstilbudet vil finne sted i den gamle «Gymsalen» i Verket Røros hver torsdag mellom klokken 12-13.

- Første dag blir torsdag 3.november. Møt opp i klær for fysisk aktivitet. Tilbudet er helt gratis og det er ingen påmelding, så her er det bare å møte opp, forteller Bukkvoll og Bransfjell..

De vil forsøke å finne på ulike aktiviteter fra gang til gang som gjør at du får opp pulsen, får svetta litt og kan kjenne hvor godt det gjør for kroppen å røre seg og treffe andre personer.

- I tillegg legger vi opp til stor grad av deltagerstyring, så her er det bare å komme med ønsker for innhold i timen. Dette treffpunktet er også en ypperlig mulighet til å slå av en uformell prat om du ønsker det, sier Bukkvoll og Bransfjell.

Ønsker du ytterligere informasjon om tilbudet, så ta kontakt med: Frisklivssentralen V/Frode Bukkvoll, tlf 95 83 15 38. Psykisk helse-og rusarbeid V/Sara Bransfjell, tlf 95 96 95 75

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken