Planlegger vaskehall i dette bygget

Rutebilstasjonbygget ble solgt tidligere i år.

Rutebilstasjonbygget ble solgt tidligere i år. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

En vaskehall planlegges i rutebilstasjonbygget i Folldal. Hvorvidt venterommet for busspassasjerene holdes åpent videre er fortsatt åpent.

DEL

- Vi har nå etablert en dialog med Folldal kommune og håper vi kan få til en løsning slik at vi slipper å stenge venterommet. Inntil dette er avklart holder vi det oppe, uttaler styreleder Kim Brandsnes. Han uttaler videre at det jobbes med å etablere en vaskehall til bruk for folldølenes privatbiler.

Bygget ble tidligere i vår kjøpt at det lokale selskapet Innlandet Invest AS, som består av Jan Inge Klokkerhaug. Bjørge Dahlen, Bjørn Dahlen, Jan Kåre Lillekroken og Kim Brandsnes. Selskapet har forretningsadresse i Folldal kommune, med vedtektsfestet formål om kjøp, salg, utleie og investering i fast eiendom, samt utvikling av eiendom og andre tjenester og produkter som naturlig faller sammen med dette.

- Bygget ble overdratt med leietakere og huser i dag blant annet stasjoneringssted for Trønderbilene AS, Posten Norge, Tine og Folldal Frivilligsentral, disse vil fortsatt være med videre som leietakere. Totalt er det i dag 11 leietakere. Vi har noe ledige arealer som kan leies ut, blant annet kontorlokaler og vi jobber med å utnytte de arealene vi har disponible på en effektiv og praktisk måte, forteller Brandsnes videre.

Innlandet Innvest AS mener at de ser en positiv investeringstrend i fjellbygda, og de sier at de ønsker å henge seg med på denne. De forteller videre at de  håper å kunne samle det eksisterende næringslivet til mer samarbeid i årene fremover for å skape flere arbeidsplasser.


-Vi er opptatt av omsetning til lokale underleverandører og støttefunksjoner, avslutter Brandsnes.

Artikkeltags