Gå til sidens hovedinnhold

Fortsatt noen dager igjen for de som vil komme med navneforslag

Men hva ordfører Merete Myhre Moen ønsker tre områder i Tynset sentrum skal hete, det røper hun ikke ennå.

Det er fortsatt stor aktivitet foran Aas-bygget i Tynset sentrum, hvor et nytt torvområde skal gjøres klart. Og når den store åpningen skal gjennomføres, håper ordfører Merete Myhre Moen at det er et offisielt navn klart for det området. I tillegg ønsker hun at det skal bli offisielle navn på plassen foran rådhuset, og området rundt jernbanestasjonen.

– I dag kaller vi torgområdene for alt mulig rart. Vi blir ikke en gang enig om det skal hete torget eller torvet. Derfor bør vi lande denne diskusjonen, sa ordfører Merete Myhre Moen til vår avis i slutten av august, og ba innbyggerne om hjelp.

Les også

Hva skal torgområdene hete? – Vi kaller det for alt mulig rart

Ei snau uke før fristen til å komme med navneforslag er ute, ønsker ordføreren at det er flere som henger seg på og sender inn forslag.

– Det har kommet mange forslag allerede, men vi tar gjerne flere, sier Merete Myhre Moen.

«Stasjonsparken», «Torvet», «Aasparken», «Stasjonsparken», «Rådhusparken», «Stasjon» og «Rådhusplassen» er gjengangere blant forslagene som har kommet så langt.

– Hva med ordføreren, vil hun fortelle våre lesere hva hun ønsker at de tre aktuelle områdene skal hete?

– Nei, nå får vi vente til folket har benyttet muligheten til å sende inn sine forslag. Så får vi ta en politisk avgjørelse hva navnene blir, sier Merete.

De som har navneforslag kan sende disse til kommunen innen 15. september.

Kommentarer til denne saken