Fine fotballdager i Sverige

Første gang på cup i Sverige: Jenter 11 laget til Tynset bet godt i fra seg på Sportsfeltet i Borlänge.

Første gang på cup i Sverige: Jenter 11 laget til Tynset bet godt i fra seg på Sportsfeltet i Borlänge. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

I år reiste Tynset IF Fotball til Sverige med ni lag og godt over 100 spillere til Dalecarlia Cup i Sverige.

DEL

De fire guttelagene stilte i Gutter 11, Gutter 12, Gutter 13 og Gutter 14. På jentesiden hadde klubben lag med i Jenter 11, Jenter 12, Jenter 13, Jenter 14 og Jenter 15/16.

To lag kom hjem med premie. Både jenter 14 og jenter 15/16 kom seg til finalen i B-sluttspillet. Jenter 14 tapte sin finale 4–2 for Kvarnsveden. De kom til sluttspillet etter å ha blitt nummer 3 i sin gruppe i gruppespillet. Jenter 15/16 ble nummer to i gruppen i gruppespillet og havnet også i B-sluttspillet. Der tok de seg helt til finalen som de til slutt tapte 3–2 for Ornäs.

Jenter 13 spilte også B-sluttspill etter at de ble nummer tre i sin gruppe. I B-sluttspillet ble det stopp i kvartfinalen etter tap for Jarlaberg. De to yngste jentelagene spilte kun gruppespill. For jenter 11 ble det fire seire, en uavgjort og to tap. For Jenter 12 så ble det tre seire, en uavgjort og tre tap.

På guttesiden så tok Gutter 13 seg til A-sluttspill etter å ha vunnet sin gruppe i gruppespillet. I A-sluttspillet ble det stopp i kvartfinalen etter at de tapte 7–1 for Forssa Grön. Gutter 14 tok seg til B-sluttspill etter en fjerdeplass i gruppespillet. I B-sluttspillet ble Fanna BK for sterke i 1/8-delsfinalen, de vant 6–1 og reisen var over for Tynset. For 11-åringene endte debutsesongen i Dalecarlia Cup med to seire og fem tap, mens de et år eldre guttene fikk med seg en seier, en uavgjort og fem tap hjem til gamlelandet.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken