Oppgjøret mot Orkla er flyttet

Lite å hente på Bislett: Det ble tap for Tynset og Mats Lund da de møtte Lyn mandag, nå er det først seriekamp mot Gjøvik-Lyn før cupkamp mot Orkla.

Lite å hente på Bislett: Det ble tap for Tynset og Mats Lund da de møtte Lyn mandag, nå er det først seriekamp mot Gjøvik-Lyn før cupkamp mot Orkla. Foto:

Tynset var satt opp med to hjemmekamper i cupen onsdag i neste uke. Nå er den ene flyttet.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Både damene og herrene til Tynset spiller første runde i NM neste uke. Begge lagene var i utgangspunktet satt opp på onsdag, men det lar seg ikke gjøre. Nå er herrelagets oppgjør flyttet til tirsdagen i samme uke.

Det betyr at det blir cupoppgjør mellom Tynset og Orkla på tirsdag på kunstgraset Nytrømoen og nytt cupdrama dagen etter på samme bane da KIL/Hemne kommer på besøk for å møte tynsetdamene.

Tynsetherrene åpnet sesongen med 3–1 tap for Lyn på mandag, mens Orkla, som også spiller i 3. divisjon men i en annen avdeling enn Tynset, sikret seg en 3–1 seier over Kolstad samme dag. Tynset møter Gjøvik/Lyn på lørdag, hjemme på Nytrømoen.

Når det gjelder damene til Tynset så sesongdebuterer de på lørdag hjemme på Nytrømoen mot Orkanger. Tynset er i 2. divisjon mens KIL/Hemne rykket opp til 1. divisjon etter forrige sesong. De åpnet sesongen med 3–2 seier over Fløya på mandag.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags