Rørosjente og tynsetgutt med i fotballkretsens uttak

Tatt ut av kretsen: Maren Selboe Leinan er med i uttaket til Trøndelag fotballkrets.

Tatt ut av kretsen: Maren Selboe Leinan er med i uttaket til Trøndelag fotballkrets. Foto:

To lokale fotballspillere har blitt tatt ut av kretsen til tiltak i 2018.

DEL

Maren Selboe Lein fra Røros og Fredrik Grue Mælen fra Tynset er tatt ut i BDO kretssamlinger for 2018. Dette er Trøndelag fotballkrets sitt tiltak for de fotballspillerne i kretsen som har kommet lengst i aldersgruppen 14 til 16 år.

Maren Selboe Lein er en av 18 jenter som er tatt ut i jenter 14-klassen. Veien til uttak har gått via BDO kretssamling for Nord-Østerdalen før hun har deltatt på to kampdager i kretsens regi. Nå venter to treningssamlinger og en kampsamling både i januar og februar før tiltaket foreløpig avsluttes med kampsamling igjen i april.

-En stor gratulasjon til henne. For å komme hit ligger det mange treningstimer, og Maren er ofte å se på trening, både hos sine jevngamle og eldre. Dette viser at det er mulig – så la det være en inspirasjon til alle våre unge som spiller fotball i årene framover, skriver Røros IL Fotball på sin Facebook.

DEBUT: 15-åringen Fredrik Grue Mælen debuterte på Tynsets A-lag mot Gjøvik-Lyn

DEBUT: 15-åringen Fredrik Grue Mælen debuterte på Tynsets A-lag mot Gjøvik-Lyn Foto:

Fredrik Grue Mælen har vært med på tiltak i kretsen tidligere, og er også med denne gangen. Tynsetgutten som også var en meget lovende skøyteløper er en av 18 gutter i uttaket som er gjort for gutter 16. Grue Mælen debuterte for Tynset i 3. divisjon forrige sesong. Guttene i 16-årsklassen møter først til observasjon hos kretsen før de skal igjennom fire treningssamlinger og to kampsamlinger i løpet av januar og februar.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags