Fem dager i Sverige

På banen: Ålen/Røros jenter 16 i kampen mot Intercups fra MexicoAlle Foto: Privat

På banen: Ålen/Røros jenter 16 i kampen mot Intercups fra MexicoAlle Foto: Privat

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Seks lag fra Ålen og Røros var i forrige uke med under Storsjøcup i Østersund i Sverige.

DEL

I klassen gutter 12, gutter 16, jenter 12 og jenter 14 stilte Ålen egne lag under turneringen mens de i klassene gutter 14 og jenter 16 stilte lag sammen med Røros.

Kvartfinale

Ålen/Røros i jenter 16 kom til kvartfinalen i A-sluttspillet. Den tapte de 3–1 for Egge. Før dette hadde de blitt nummer to i gruppespillet. Jenter 16-laget var det laget som lengst av lagene fra Ålen og Ålen/Røros.

Det ble også A-sluttspill for lagene til Ålen i jenter 14 og i gutter 16. I jenter 14 tapte til slutt 2–1 for Remyra/Stjørdals-Blink i 8-delsfinalen. Dette var den eneste kampen jentene tapte under oppholdet i Sverige. Remyra/Stjørdals-Blink vant forøvrig klassen. Det ble også stopp i 8-delsfinalen for Ålen 16-guttene. De tapte 8–1 for Frösön/IFK Østersund. Både jentene og guttene ble nummer to i gruppespillet.

43 mål

Gutter 12 laget til Ålen ble nummer fire i gruppespillet og tapte 16-delsfinalen i B-sluttspillet for Varden 2 7–2. Ålen/Røros i gutter 14 ble også nummer fire i gruppespillet. I B-sluttspillet ble det slutt i 16-delsfinalen der de tapte 3–1 for Østersund.

I jenter 12 klassen ble laget fra Ålen nummer fire i gruppespillet og tapte 16-delsfinalen i B-sluttspillet med 7–0 for Kattem.

I løpet av turneringen så spilte lagene fra Ålen og Ålen/Røros 30 kamper. Av disse vant de 10, spilte en uavgjort og tapte 19. Til sammen scoret lagene 43 mål i løpet av de fem dagene turneringen varte.

Det var ca 40 telt og campingvogner samlet på Løvstad idrettsplass fra Holtålen. Totalt cirka 200 tilreisende med stort og smått.

Send inn tekst og bilder «

Bli med og fortell fra din klubb og sportshverdag!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken